chihuahua love...

Det går ju inte att undgå den enorma kärleken du har till din lilla Honey, & efter mycket fundering är jag själv sugen på att skaffa en chihuahua. Men jag tänkte höra om du kunde ge lite tips & råd, för & nackdelar med att ha en chihuahua. Skäller dom mycket? Är dom svåra att ha hand om? Jag skulle verkligen uppskatta lite hjälp :)


Jag älskar min lilla tönthund helt sjukt mkt ja :)
Hon är dock (tror att de flesta chihuahuor är så) väldigt agro mot andra människor, förr tyckte hon BARA om mig men nu har hon varit mkt med andra och har sina favoriter... Men hon är extremt svårflörtad och hon undviker helst folk hon inte känner.
Tyvärr skäller hon ganska mkt (och vaktar mig helt sjukt mkt) och är lite svåra att uppfostra för dem gör om samma sak 30 ggr trots att man säger till dem haha... sen har jag inte varit superkonsekvent heller.

Att dem är SÅ små är också lite jobbigt ibland för man är rädd att hon ska bli trampad på eller så, men de har rätt bra koll o håller sig undan.

Jag älskar dem iaf, de blir extremt fästa vid sin matte och Honey vill ALLTID ligga i knät o gosa och sova i sängen mm. Och hon får ju det såklart. Jag skulle ALDRIG vilja vara utan henne, hon är min bättre hälft.
Du kommer aldrig ångra dig om du skaffar en, bäst är dem. Pigga och glada och världens gosigaste! :)Så jävla söta och så lätt att ta med sig överallt :)

Kommentarer
Postat av: Linda

Var har du henne när du jobbar?

2010-11-17 @ 18:26:02
Postat av: BANG

Råttan igen :)

Gillar den på något skumt sätt.

2010-11-17 @ 21:21:41
URL: http://www.finest.se/bang
Postat av: jossan svar:

@ BANG: jaaa men de e ju bara för att hon är världens coolaste :D

2010-11-17 @ 21:29:28
Postat av: B

Tack så jättemycket för svar! :) & ja, jag tror det blir en liten skrutt för min del, när jag väl funnit den rätta ;) Ursäkta om jag är dryg, men jag undrar även hur du gör när du jobbar & hur var det att fixa med allt så att du kan flyga med henne? :)

2010-11-17 @ 22:18:37
Postat av: B

Ops, såg precis att du redan besvarat en av mina frågor :P

2010-11-17 @ 22:21:46
Postat av: Bentzer

Åh så söt hon är. Vill också ha en chihuahua :D.

2010-11-18 @ 21:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0