Fredagsmys o svar!

Selle:
Jag satt på hotellet i caramoan i 4 eller 5 dagar tror jag, sen en natt i manilla och en i danmark innan jag var hemma... tror jag var borta en månad ungefär!

Jackson:
Ja det är sant som alla säger, man får ingenting. Det enda är solskydd, vatten, salt, förbandslåda med medicin om man blir biten av något djur, tamponger, plåster och sånt. Myggsprej fick vi också!

B:
Det beror lite på vart man ska resa med sin hund vad den behöver för vaccinationer mm, man ska iaf vaccinera alla grundgrejer och sen rabies såklart, ta blodprov, pass om man reser inom eu, den ska avmaskas mot dvärgbandsmask varje gång innan man tar in den i sverige igen (om man varit borta viss tid tror jag, lite osäker), den måste ha internationellt chip i nacken o sånt.. sen finns de listade o olistade länder. Vissa har karantän så dit kan man ju inte åka. Om du ska resa med hunden ska du tänka på att de kommer kosta typ lika mkt som hunden att få den resklar och det tar lång tid. Sen får man faktiskt betala flygbiljett för hunden med haha.. trots att den går som handbagage och är med en i kabinen om den är liten som min.Nu ska jag o Honey till Nathalie och titta på film o mysa hela fredagskvällen, eventuellt sover jag o Honey kvar också... :)


FÖRESSTEN, DET HAR SNÖAT HELA DAGEN! LOVE IT!!
Kommentarer
Postat av: Irma ;D§

Fortsätter att läsa din blogg.

Var det roligt i Robinson?.

Du anar inte hur kul det är att snacka med dej,

typ alla andra i robinson hatade att du inte åt ^^

Tre frågor..Vill gärna ha svar. :D1. Hur var det att sova ensam på en ö?. ( Du fick ju en ny chans efter att du åkte ut).2. Vem i robinson av både tjejerna och killarna var värst?.3. Villket lag kommer du '' heja '' På ?.

Ha det bra!.

2010-11-19 @ 23:18:39
URL: http://irmastenson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0