Hög tid...

Det är ju hög tid att jag skriver om det femte avsnittet vi såg i torsdags!
Jag tycker det är väldigt mycket som inte visas, jag o Maggie hade mkt roligt under den tiden och jag tycker det är lite synd att dem inte visar det.
Vi drack whiskey, pratade, skrattade och lullade runder i vår egna värld typ.

Men iaf, vi fick flytta till sarimanok stranden igen som ni såg och jag ville INTE dit... jag HATADE den ön verkligen... Var man än satte sig var det FULLT med myror och insekter som åt på en, där kryllade av flugor, under dagen försvann vattnet så det blev EXTREMT långgrunt, botten var äcklig och i vattnet fanns små skitdjur som bet en så de gjorde RIKTIGT ont!

Vi skulle tävla mot det andra laget och dem visste inte om att vi fanns, herregud de va sååå roligt att komma fram o se deras miner, de såg alla så himla arga ut! haha... Jag visste att flera trodde att jag var hemma sedan länge och jag var lite lack på mats för jag hade hört att han hade sagt att han kunde sätta en miljon på att jag åkt hem, och det hade jag ju inte :)
Jag var riktigt nervös inför den tävlingen och tänkte bara herreguuud hur ska jag komma upp för de här grejerna när jag knappt orkade bära flaggan fram till plankan vi skulle starta från.
Men alla hjälptes åt och jag var så säker på att vi skulle vinna! men det gjorde vi inte...
Den förlusten kändes faktiskt tung och jag var så trött och så arg och besviken så det var nära att jag satte mig i vattnet där och bara grät haha... men vi åkte tillbaka till vår ö....
Usch det hade varit så skönt att vinna den, det sved när de andra inte ens hade vetat om att vi fanns och sen ger dem oss stryk ovanpå allt.... tungt...

Iallafall, vi åt lite, jag klippte Maggies hår och vi snackade en del om de kommande örådet.
Vi väntade efter mörkret i flera timmar innan vi kom iväg... och det örådet får ni se imorgon! Spännande :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0