Mysmorgon

Vi tänder ljus, äter frukost och myser, ska strax lägga oss igen för "någon" gäspar i ett trots massa god skönhetssömn inatt!


Strålande humör!

Knodden är verkligen på superhumör för tillfället! Han skrattar o är så glad och det är så kul att se!

Idag har vi gått en lång kall promenad, varit på bvc och vägt o mätt på 8 månaders koll (9,6 kg och 70 cm lång!), varit på babycafe och busat med kompisar, handlat och nu sover han i SIN EGNA säng för första gången på länge! Hoppas han sover där hela natten!
En underbar dag har det varit för både mig och ellioth!


Mysig dag!

Vi har åkt pulka (inte superpoppis idag heller haha), gått en lång promenad och sen har Ellioths tjejer alice och Vera varit på besök och fikat lite!

Nu sover han som en stock och jag laddar för Hollywoodfruarna, veckans höjdpunkt på Tv'n!
Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Det har vi! Vaknade vid sex men la oss igen halv nio efter frukost o bus o vaknade igen nu vid 10!

Nu ska vi bara på med tjocka kläder och sen UT för vi vaknade till SNÖ imorse! Underbart för en snöälskare som jag! Ellioth ska prova pulka igen o låt oss hoppas att han kan dra på smilbanden liiiite denna gång iaf! (förra gången var han ytterst skeptisk!)
Har ni saknat oss?

Det var verkligen längesen nu, har inte skrivit sen i oktober. Har tänkt börja lite igen, vi får se.. många som hört av sig o saknar att läsa och jag saknar att skriva OCH man glömmer så himla mycket när tiden går förbi utan att man hinner skriva om det.
 
 
Ellioth har ju växt så in i helvete ärligt talat!! Han kryper sen han var 6,5 månad, ställer sig upp mot ALLT, går med sin gåvagn (dock knackigt o man får passa honom noga), far runder på golvet o alternerar mellan att sitta, stå o krypa (och drar i alla saker). Han äter äntligen ganska bra med mat, gröt, rån med smör eller leverpastej, olika sorters frukter, fisk, kött, kyckling, det mesta går ner nu... UTOM välling tråkigt nog! han hatar det!
 
Han är verkligen världens roligaste tycker jag o en riktig skämtkille, nästan alltid glad och skrattar så mycket varje dag, han gråter aldrig utan anledning och är snabb att bli på bra humör om han slagit sig eller dylikt. Han älskar att sitta i vagnen o titta eller om man bär honom utomhus så han ser mycket... Badet är också en favorit där han kan sitta länge med sina leksaker. Han ÄLSKAR babblarna på youtube och skrattar o klappar i händerna när man sätter igång det, räddaren i nöden om han är sur haha!
 
Hans säng kan snart slängas för den använder han inte mer haha! Jag och han ligger och kramas hela nätterna istället... och det gör mig ingenting för det är bara mysigt o man får ta vara på tiden sålänge han VILL gosa med sin mamma ;)
 
 
 
Vi har ju firat jul med! Hos min pappa den 23 och mamma den 24, mysigt och Ellioth har fått så mkt fint... hans garderob är full med vårnytt o leksaker är där ingen brist på kan jag säga! ;)
I början av december (eller slutet på november?) vad Annie Blessenius här och tog superfina julbilder... de ska framkallas och sättas in i hans album:)
 
Nu ska vi göra oss iordning för en tur ner på stan, det snöar lite och är kallt som fan!
 
 
 
 
 

RSS 2.0