Har ni saknat oss?

Det var verkligen längesen nu, har inte skrivit sen i oktober. Har tänkt börja lite igen, vi får se.. många som hört av sig o saknar att läsa och jag saknar att skriva OCH man glömmer så himla mycket när tiden går förbi utan att man hinner skriva om det.
 
 
Ellioth har ju växt så in i helvete ärligt talat!! Han kryper sen han var 6,5 månad, ställer sig upp mot ALLT, går med sin gåvagn (dock knackigt o man får passa honom noga), far runder på golvet o alternerar mellan att sitta, stå o krypa (och drar i alla saker). Han äter äntligen ganska bra med mat, gröt, rån med smör eller leverpastej, olika sorters frukter, fisk, kött, kyckling, det mesta går ner nu... UTOM välling tråkigt nog! han hatar det!
 
Han är verkligen världens roligaste tycker jag o en riktig skämtkille, nästan alltid glad och skrattar så mycket varje dag, han gråter aldrig utan anledning och är snabb att bli på bra humör om han slagit sig eller dylikt. Han älskar att sitta i vagnen o titta eller om man bär honom utomhus så han ser mycket... Badet är också en favorit där han kan sitta länge med sina leksaker. Han ÄLSKAR babblarna på youtube och skrattar o klappar i händerna när man sätter igång det, räddaren i nöden om han är sur haha!
 
Hans säng kan snart slängas för den använder han inte mer haha! Jag och han ligger och kramas hela nätterna istället... och det gör mig ingenting för det är bara mysigt o man får ta vara på tiden sålänge han VILL gosa med sin mamma ;)
 
 
 
Vi har ju firat jul med! Hos min pappa den 23 och mamma den 24, mysigt och Ellioth har fått så mkt fint... hans garderob är full med vårnytt o leksaker är där ingen brist på kan jag säga! ;)
I början av december (eller slutet på november?) vad Annie Blessenius här och tog superfina julbilder... de ska framkallas och sättas in i hans album:)
 
Nu ska vi göra oss iordning för en tur ner på stan, det snöar lite och är kallt som fan!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0